2023

Verslag van de Ride Out Groesbeek.

Verslag van de Ride Out Groesbeek.

Zondag ochtend rond 9.00 vertrekken wij richting het tankstation aan de A325.
Onderweg sluiten verschillende rijders aan om gezamenlijk naar Arnhem te rijden. Wat is het vandaag weer mooi weer.
Eenmaal bij de Shell aangekomen stonden er al rijders bij de pomp. Wij reden door naar de parkeerplek en stelde daar de motoren op.
Overzichtelijk en in een mooie rij.  Al snel kwamen de andere rijders er ook bij staan.
Zodat na een korte telling met de briefing konden beginnen.  Even werd er uitgelegd hoe we reden naar Groesbeek, en met welke reden we rijden.

Een mooie rit met veel emoties.
Via Berg en Dal reden we naar Groesbeek.
We kwamen de straat in rijden en die stond vol met mensen die ons stonden op te wachten. Er stonden parasols met daar onder koffie en thee en koeken.
Wat hadden zij dit mooi opgepakt. Zoveel waardering dat we een droom gingen laten uitkomen.
Ook mooi dat de hele buurt met dit stel zo mee leeft en dat zij dus samen alles hadden geregeld.

We stelde ons allemaal op om kennis te maken met Marc en Lizette. Na een heerlijk kop koffie en een koek of cake. Volgde er even een gesprek met iedereen. Dit gaf één van onze ambassadeurs de gelegenheid om briefjes uit t delen onder de buren met het verzoek om die middag rond 16.00 samen met de bikers een erehaag te vormen.

Dan vertrekken wij rechtsaf, linksaf, rechtsaf, rechtsaf. Via Mook richting de pont naar Grave, langs het vliegveld malden. Naar Heumen waar wij plaats namen op het terras van ANyTyme ’t Voske.
De eigenaar had ons op vrijdag een mooi voorstel gedaan. Hij kwam ons begroeten en wij stelde hem voor aan Marc en Lizette. 
De rest neemt plaats op het terras in de schaduw. Waar we snel geholpen aan een heerlijk broodje en koel drinken.
De Snelle hap bleek voor vele toch meer te bestaan uit een hele maaltijd en was goed verzorgd.
In de pauze werd er besloten een klein stukje af te snijden in verband met de hoge temperatuur.
Het was al snel rond de 33 graden.

We vertrekken weer richting Mook. Groesbeek, Zevenheuvelenweg naar Berg en Dal. Wat een schitterende omgeving is het daar toch. Dit was dan ook de 4 Ride Out in deze omgeving.
Onderweg reed de roadcaptain de parallelweg op waar hij stopte samen met Marc en Lizette achter op de trike. De rest reed langs om in de straat samen met de buren een erehaag op te stellen.
Ook de roadcaptain sluit weer aan achter in de rij,  hij heeft tenslotte de camera en fotograaf mee.
Hij laat Marc en Lizette samen met de triker achter om even later terug te komen om ze op te halen.
Welk een verassing gingen ze nu beleven??

We rijden langzaam naar de huis van Marc en Lizette.
De roadcaptain stopt om het parkeerterrein van de supermarkt af te sluiten.
Marc rijdt door na huis.
De opgestelde motoren beginnen te brullen als zij door de haag rijden. De buren klappen in hun handen. Wat een indrukwekkende ervaring was dit. Zo veel liefde en emotie kwam er los op deze zondag.

Donatie.

Op zaterdag 8 april reden Grizzly en Jolanda naar Enkhuizen. Even een bakje koffie drinken bij Barry en Chantal. Wel ver hoor, voor een bakje koffie ?. Maar Jolanda had er op aangedrongen dat het wel even nodig was om de kinderen even een hart onder de riem te steken.

Na een heerlijke cappuccino in Enkhuizen werden ze door Barry en Chantal meegenomen. Maar waar gingen ze naartoe? Aangekomen bij Voordeelhelmen in Zwaagdijk maakten ze kennis met Wouter en werden ze enthousiast ontvangen in een prachtige nieuwe zaak met motorkleding en helmen. Grizzly had alleen geen idee waarom ze daar waren.

Wouter had namens NIWA Motoren en Ralph Martens Motorsport en een hele mooie verrassing. Drie gloednieuwe Scorpion helmen! Dit in de maten XS, S en M. Precies de maten die we goed konden gebruiken. Daarnaast nog een grote doos vol met merchandise. Tja, toen was Grizzly even stil…

Mede dankzij deze donatie/sponsoring kunnen we kinderen een mooie dag bezorgen. Op een veilige manier.
Dank jullie wel!