Gastenboek

Laat hier u ervaring achter over de Stichting
Lees ervaringen van personen die we hebben bijgestaan.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 8=

(46)
1 2 3 4 5
>
(46) Christel epke
di, 29 september 2020 19:09:46

nogmaals bedankt voor de onvergetelijke dag dit blijft in mijn geheugen gegrift. Toppers zijn jullie

(45) Fenneke Doddema
zo, 6 oktober 2019 13:36:16

Goede middag allemaal,

Wil jullie bij deze allemaal heel hartelijk bedanken voor de prachtige rit gistermiddag. Ik heb enorm genoten en kan nu weer een hele poos teren op de prachtige herinnering. Groetn aan allemaal, Fenneke

(44) Francisca
ma, 2 september 2019 19:30:27

Hallo mensen .
Ik vond het leuk jullie gesproken te hebben bij het wijkfeest in de hengelose es .
z avonds julie pagina bekeken .
ik woon aan de oude postweg .
Als jullie is een met de groep rijden kom dan is door onze straat .
Laat het maar knappen dus met andere woorden laat jullie motoren maar horen..
Ik vind het super cool .
Ben al jaren ziek .
Vriendelijke groet Francisca.

(43) bert en janneke
zo, 23 juni 2019 21:18:50

hallo we waren vandaag bij de kidsfair bij dragonhart in enschede het was super mijn dochter eleen heeft genoten voor al het ritje op de trike vond ze geweldi? .nog maals dank en ik wil jullie een hart onder de riem steken want jullie doen geweldig mooi en goed werk mvg janneke bert en eleen boxem

(42) Grace van Egmond
do, 1 november 2018 18:51:06

Bikers4all zijn fantastische mensen met een hart van goud. Die het beste met hun medemens voor hebben en die klaar staan voor een ieder die hun nodig heeft. Bikers4all jullie hebben een speciaal plekje in onze harten veroverd. Jullie zijn kanjers.

(41) Jan Verhoef
vr, 17 augustus 2018 23:11:18

uitstekend werk wat jullie doen, ik steun dit van harte.
als ik ook iets kan doen , hoor ik het van jullie
maar ik heb zelf ook een vrouw die invalide is n.l. met M.S.

(40) Ron
zo, 5 augustus 2018 17:30:37

Beste motorrijders,

Ik vind het geweldig wat jullie doen. Zaterdag met de kinderen van St. de eethoek een rondje gereden en een ijsje gegeten. Het is voor die kinderen een onvergetelijke dag geworden.

(39) Elna
do, 2 augustus 2018 08:30:31

Vandaag was het eindelijk zo ver, de motorrit van Henk!
Om 11:00 uur stonden Manu en ik op de mat bij Henk voor de voorbereidingen, om 12:00 hoorde wij ronkende motoren komen aanscheuren.
Samen met Henk en de familie gingen wij buiten staan en ja hoor daar kwamen ze aan rijden.
Wat een spektakel !
Henk stond te glunderen terwijl de motoren zich verzamelde voor zijn huis.
Eerst gingen wij met zijn alle op de foto en daarna kwam het leukste stuk, de rit zelf!
Henk zat heerlijk in een zijspan, Manu zat achter op een motor en ik mocht achterop de trike. Het was mijn eerste keer achterop een motor en wat een mazzel dat ik hierop mee mocht met deze prachtige dag en wat een gave beleving was dat in colonne rijden met een stoet motoren.
Nog een wens van Henk was om uit te waaien aan de kust, zeg nee dan krijg je er twee was het motto vandaag.
Dus onze stop was bij Camperduin, de snackbar was zo aardig om ons allen een flesje koud water te geven en daarna werden de slagbomen open gedaan zodat wij dichtbij de zee konden parkeren en Henk nog even kon uitwaaien. Daar gingen wij wat drinken en eten bij het strandpaviljoen.
Henk was ondertussen wel wat moe geworden van het stukje lopen en de emoties die loskwamen door de rit dus kwamen de motoren hem voor het paviljoen weer ophalen zodat hij verder niet hoefde te lopen.
Op het moment dat wij weg wouden rijden begon het te regenen maar dat mocht de pret niet drukken.
De terugreis werd wat ingekort, eenmaal terug bij Henk thuis stond het welkomscomite ons op te wachten met wat te drinken en te eten.
Er werden wat dank woorden gesproken voor de mooie dag.
Henk was kapot maar hij wachtte netjes tot iedereen vertrokken was en daarna brachten Manu en ik hem naar bed.

De stichting bikers4all hebben gezorgd dat dit allemaal mogelijk werd, stuk voor stuk waren het kanjers!

En Henk die was nog wel de grootste kanjer van allemaal door hoe goed hij zich hield de hele dag!

Groetjes,
Elna


(38) Casper meurs
wo, 22 november 2017 11:05:58

Ik ben bij Buts geweest, en geluisterd wat ze doen en daar kan ik me wel in vinden. Ik hoop dat ik er ook wat in doen. Gr Casper meurs.

(37) Zoë Janet Owen Mike
ma, 22 mei 2017 10:00:41

Met toestemming van Zoë..!!

Gisteren ronde de klok van 12 was het dan zover. De rideout tegen pesten georganiseerd door Bikers4all. Deze stond vandaag even volledig in het teken van mijn dochter. Moeders kon de nacht ervoor al geen oog dichtdoen en ook bij de meiden liep de spanning even hoog op toen we alle motoren konden horen aankomen bij ons in de straat. En dan het moment. Ze staan aan de deur en nemen ons mee naar buiten. De spanning neemt dan al snel af bij het ontmoeten van een groep mensen met niet alleen een enorm groot hart voor de cause (om het zo maar even uit drukken), maar ook hoe gemakkelijk en toegankelijk deze mensen zijn. We worden meteen opgenomen en dat voel je. Wij hebben deze middag enorm genoten van en met elkander....that means you to...!! Van alles wat er toen en nu nog gaande is heb ik mijn dochter voor het eerst sinds tijden weer ongeforceerd ( en dit vind ik een belangrijk woordje...ongeforceerd ) zien lachen, grapjes horen maken, en zelfs jaa kwam daar even dat scherpe tongetje weer tevoorschijn. Voor mij een bevestiging dat zij niet hoefde te doen alsof, geen houding hoefde aan te nemen. Gewoon Zoë..!! Ik genoot van je meid. Daarvoor deden we het!! We zijn in het leven altijd zo snel bereid onze problemen en vervelende ervaringen te baggetaliseren. Immers er zijn altijd nog veel meer schrijnender situaties in deze wereld. Wat was het heerlijk dat deze masker vandaag even afkon, maar meer nog dat er ook weer het genieten van en met elkaar als mensen in een samenleving is beleeft door met name mijn dochter. Grizzly Angel ik wil je bedanken voor je handreiking en deze rideout. Alle lieve mensen die hierbij vrijwillig ervoor gekozen hebben hierin mee te rijden en deze dag met ons te beleven, ervaren...whatever you wanna call it. Een dikke dank je wel!! Van ons allemaal en uiteraard in het speciaal van dochterlief?

>